• 1
  • 2
  • 3

Stage te lopen

Bauernhof

Het hele jaar rond bieden wij de mogelijkheid voor studenten van de Universiteit van Wageningen of van de bosbouwschool om in onze jachtvelden stage te lopen.

Afhankelijk van de stageopdracht wordt er een plan opgesteld en die bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Bij ons zal het accent op het praktische gedeelte liggen en komen alle facetten van het beheren van een jachtveld en beheren van het wild aan de orde.

 

Het verblijf is op onze jachtboerderij , gelegen midden in het jachtveld.

Uiteraard wordt er ook van een stagiair dat deze de handen uit de mouwen steekt en een bijdrage levert aan alle voorkomende werkzaamheden.Dagelijks moeten er ruim 20 voerplaatsen verzorgd worden en de hoogzitten gebouwd en gerapareerd worden, wildakkers verzorgd en natuurlijk alles wat met de daadwerkelijk jacht te maken heeft.Denk hierbij aan wild ontweiden, nazoeken, wild bergen etc etc.

Ons principe is dat er geen stagevergoeding gegeven wordt maar dat de stagiair jachtmogelijkheden krijgt aangeboden en logies op onze jachtboerderij.Met verschillende stagiaires uit het verleden hebben wij nog steeds een prima kontakt.

 

Als je vragen hebt over onze jacht, neem dan gerust contact met ons op!


Wij zijn dagelijks bereikbaar:
+49 (0) 65 43 / 5 00 06 80

eMail....