Drukjachten

 

 

 

 

2-daagse drukjacht bij Princeland

Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 vindt onze jaarlijkse drukjacht plaats. Per dag is er 1 drift. We jagen in ons eigen jachtveld  en bij bevriende jachthouders.
De locatie is omgeving vliegveld Hahn in de Hunsrueck.De laatste jaren waren de tableaux ca 35 stuks.Er wordt gejaagd op zwartwild,behalve leidzeugen, vrouwelijk rood-en reewild en roofwild.
Op de zaterdagavond is er een gezellig samenzijn, zgn Schuesseltreiben met eten en drinken.De jacht eindigt op zondag om ca 14.00 uur, zodat iedereen nog naar huis kan rijden.
Prijs per dag € 125,- + € 50 boekingskosten.p.p. Deelname aan Schuesseltreiben € 30,.p.p.

VOLGEBOEKT

 

 

 

 DRUKJACHTEN in het najaar van 2018

 Drukjacht bij Baumholder (D)

Op 30 november 2018 vindt de drukjacht in het jachtveld omgeving Baumholder nabij Kaiserslautern. Dit jachtveld grenst aan het militaire oefenterrein Baumholder ,jarenlang bekend geweest om zijn bijzonder goede drukjachten 100 stuks of meer.

Vorig jaar hebben we hier in dit veld van nieuwe jachthouders onze 1e drukjacht gehouden en met 30 jagers 22 stuks wild geschoten.

Van dit 1e jaar hebben wij ook veel geleerd en door een andere volgorde van de driften verwachten dit jaar ook rood-en damwild in de drift.De afschotkosten voor rood-en damwild zijn zeer gunstig. Vraag bij interesse om onze uitgebreide informatie

Kosten per dag € 250 + € 50 boekingskosten p.p.

NOG 2 PLAATSEN

 

Subcategorieën

joomla template 1.6
Der Webmonteur bringt Sie ins Internet